Euro-Toques Bulgarie
Des Artisans Cuisiniers au service d'une alimentation saine
Жоро Иванов - Шеф-готвач
    Жоро Иванов е Президент на Евро-Ток България от създаването на асоциацията и Вице президент на Евро-Ток Интернационал. През 2007 г. се присъединява към екипа на Гранд Хотел София полагайки началото на нова гурме визия в основния ресторант на хотела, Shades of Red. Консултант е на първото българско телевизионно кулинарно състезание Lord of the chefs. Готвил е за много популярни личности, сред които Мила Йовович, Джон Траволта, Морган Фриймън, Бен Афлек и др.
    Завършил е Френски Кулинарен Институт в Ню Йорк – САЩ. Седем години е работил като Шеф-готвач в ресторант две звезди Мишлен „La Truffe Noire”, Брюксел. Работил е като Шеф-готвач в Посолството на Република България в Италия – Рим, към Българската мисия в Европейската Комисия в Брюксел, в Организацията на Обединените Нации, Ню Йорк, САЩ. През 2008 г. е избран за Почетен готвач на Президента на Република България
    Жоро Иванов притежава 35 годишен опит в кулинарното изкуство 20 от които в чужбина. Неговия професионализъм може да провокира вкуса и на най-претенциозните клиенти. Той е професионалист с впечатляваща биография, респектиращи знания и огромен опит в ресторанти с висока репутация.

Accueil | Français