Euro-Toques Bulgarie
Des Artisans Cuisiniers au service d'une alimentation saine
Есенната сесия на Асоциация Български детски и младежки парламент


Асоциация Български детски и младежки парламент
Есенната сесия
26 ноември 2010 г.

На 26 ноември /петък/ в Парк хотел Москва, Евро-Ток България ще организира ден, посветен на здравословното хранене при младежите. Събитието е по повод Есенната сесия на Асоциация Български детски и младежки парламент, с която Евро-Ток партнира. По време на лекциите и беседите в петък ще присъстват 160 младежи на възраст от 14 до 24 години от цялата страна. Евро-Ток се ангажира да покани експерти по темата и да проведе дискусии с младежите.
Каним всеки от Вас, който прояви интерес да се присъедини и да бъде част от програмата, като дискутира с младежите и ги информира за здравословното и балансирано храненеПРОГРАМА


10.00 – 10.20 ч. Представяне на Евро-Ток България /Част от Европейската кулинарна асоциация/, като официален консултант на Европейската комисия и Европейският парламент в областта на Храни, напитки, аквакултури и земеделие.
         Представя Ради Стамболов
10.20 – 12.00 ч. Принципи на здравословно хранене.
Лектор – проф. д-р Божидар Попов Българско дружество по хранене и диететика

12.00 – 13.00 ч. Обяд

13.00 – 14.00 ч. Психология на храненето – как хранителният режим влияе върху способността за ефективен обучителен и работен процес. Превенция на заболявания, чрез правилен подбор на хранителни продукти и стойности.

         Дискусия – Модератор Ради Стамболов, Вице президент на Евро-Ток България
         С участието и на Жоро Иванов, Президент на Евро-Ток България
14.00 – 15.00 ч. Хранителната култура и физическата активност – предоставяне на възможности за изграждане на реални хранителни менюта, в зависимост от вкусовете и натоварването при различните целеви групи Лектор – доц. Д-р Веселка Дулева – Национален Център за опазване на общественото здраве


15.00 – 15.20 ч. Кафе-пауза

15.20 – 16.30 ч. ч. Световни тенденции и новости в областта на здравословното хранене и активният начин на живот – Международните компании производителни на храни и напитки и тяхната Корпоративна социална отговорност към младите хора.
Модератор – представител на Данон-Сердика

За допълнителна информация:


Райна Соколова


Евро-Ток България – 0897/878 661 rsokolova@euro-toques.bg=====================================================
ЕВРО-ТОК БЪЛГАРИЯ – EURO-TOQUES BULGARIA
www.euro-toques.bg, info@euro-toques.bg, 0897/878 661
София 1000, ул. Гурко № 1
Accueil | Français