Euro-Toques Bulgarie
Des Artisans Cuisiniers au service d'une alimentation saine
Концепции 2013
 КОНЦЕПЦИИ 2013 
 УЧАСТНИЦИТЕ 
 ПРОГРАМА 

Кулинарен форум “Концепции”

21 и 22 март, 2013 г.

Трето издание


След успеха на първите две издания, Евро-Ток България ще организира Кулинарен форум “Концепции 2013”, посветен на Испанската кухня.Кулинарен форум “Концепции 2013” се организира в партньорство и в базата на Метро Академия гр. София и ще бъде насочен към модерната испанска кухня, като за целта Евро-Ток България и партньори поканиха няколко испански шеф готвачи, които да покажат тенденциите във висшата кулинария пред професионална българска аудитория.

Събитието ще продължи два дни – 21 и 22 март и ще събере на едно място около сто от най-добрите български готвачи, мениджъри и собственици на бизнес.

Друг изключително важен акцент във форума ще бъде участието на млади български кулинари, притежаващи талант и висок професионализъм. Всеки от тях ще бъде представен от утвърден български Шеф-готвач. По този начин Евро-Ток България ще обърне специално внимание върху младите професионалисти и възможностите за тяхното развитие.

Кулинарният форум „Концепции” има за цел да създаде условия за обмяна на опит и умения между кулинарите от Европа, професионалистите в областта на хотелиерството, ресторантьорството и производителите на храни и напитки. Това събитие е и прекрасна възможност да се ползва огромния кулинарен опит на големите европейски Шеф-готвачи – една от основните цели на Евро-Ток Интернационал.

Вход за форума – само с покани!

До този момент Кулинарен форум “Концепции 2013” е подкрепен от:

Генерален партньор:


Метро Академия

С подкрепата на:

Гранд Хотел София


Институт Сервантес,Планта ООД,

Юниливър Фуд Солюшънс,София-5и др.
Accueil | Français