Euro-Toques Bulgarie
Des Artisans Cuisiniers au service d'une alimentation saine
 КОНЦЕПЦИИ 2013 
 УЧАСТНИЦИТЕ 
 ПРОГРАМА 
Програма

Генерален партньор
Кулинарен форум Концепции
21-ви, 22-ри март 2013 г.

21-ви март 2013 г.
      10.00 – 10.30 Официално откриване на форума

      10.30 – 11.30 Шеф Фиро Васкес / Испания

      11.40 – 12.20 Антонио Иванов / България
Ще бъде представен от Шеф Иво Петков

      12.20 – 12.40 PLANTA ltd - Презентация на професионални обувки /Birki`s/

      12.40 – 13.30 Обяд
13.30 – 14.10 Шеф Фиро Васкес / Испания / Втора презентация

      14.20 – 15.00 Калоян Колев / България
      Ще бъде представен от Шеф Робин Вилереал

      15.00 - 15.20 Кафе пауза

      15.20 – 16.00 Михаил Николов / България
      Ще бъде представен от Шеф Ради Стамболов
    16.10 – 16.50 Иван Иванов / България
    Ще бъде представен от Шеф Сидония Радева
      22-ри март 2013 г.
          10.00 – 10.40 Шеф Серхио Перес / Испания

          10.50 – 11.30 Шеф сладкар Рубен Алварес / Испания

          11.40 – 12.10 Шеф Серхио Перес / Испания / Втора презентация

          12.20 – 13.00 Шеф сладкар Рубен Алварес / Испания / Втора презентация

          13.00 Закриване на Кулинарния форум

      С подкрепата на:

      Accueil | Français