Euro-Toques Bulgarie
Des Artisans Cuisiniers au service d'une alimentation saine
Участие на Евро-Ток България в Официалния прием в рамките на Дните на отворените врати в Комитета на регионите

Участие на Евро-Ток България в Официалния прием в рамките на Дните на отворените врати в Комитета на регионите

За девета поредна година, Комитетът на регионите ще организира ежегодното събитие Дни на отворените врати, Европейска седмица на регионите и градовете. Дни на отворените врати ще се проведе от 10 до 13 октомври 2011 г. в Брюксел. Тазгодишното издание на Дните носи мотото: "Да инвестираме в бъдещето на Европа: регионите и градовете - предоставяне на устойчивост и растеж".

Водещи Евро-Ток Шеф-готвачи сред които и български представители ще изготвят и представят регионални кулинарни специалитети по време на Официалния прием за над 1500 гости, който ще се състои на 11 октомври. Те ще предоставят на гостите уникална възможност за разходка из кулинарното многообразие на европейските региони. За Евро-Ток да участва в този прием е голямо събитие, което събира членовете на Комитета на регионите, членовете на Европейския парламент, Европейската комисия и други длъжностни лица от Комисията, посланици, представители на бизнеса и на финансови институции, както и на партньорите от регионалните офиси в Брюксел.

За трети път Евро-Ток България ще представи традиционни български ястия, както и типични за страната ни автентични продукти, като кисело мляко, сирене, кашкавал, колбаси, мед, вино и др.

Дни на отворените врати се превърна в една от най-големите конференции в Брюксел, организирани в рамките на европейските институции. През 2010 г. събитието получава награда "Най-добър Ивент 2009 г." в категория "Асоциации и институционални срещи”. Наградата бе връчена на Комитета на регионите и Генерална дирекция "Регионална политика".


Комитет на регионите“Open Days 2008”“Open Days 2008”


Accueil | Français