Euro-Toques Bulgarie
Des Artisans Cuisiniers au service d'une alimentation saine
 ОБРЪЩЕНИЕ 
 ИСТОРИЯ 
 КОДЕКС 
 ЦЕЛИ 
 ЕКИП 
 ДРУГИТЕ ЗА НАС 
УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ

Г-н Жоро Иванов


Президент Евро-Ток България

Жоро Иванов е Президент на Евро-Ток България от създаването на асоциацията и Шеф-готвач в петзвездния хотел „Гранд Хотел София”. Завършил е Френски Кулинарен Институт в Ню Йорк – САЩ. Седем години е работил като Шеф-готвач в ресторант две звезди Мишлен „La Truffe Noire”, Брюксел. Работил е като Шеф-готвач в Посолството на Република България в Италия – Рим, към Българската мисия в Европейската Комисия в Брюксел, в Организацията на Обединените Нации, Ню Йорк, САЩ. През 2008 г. е избран за Почетен готвач на Президента на Република България.
Email: jorogeoivanov@yahoo.com

Г-н Георги Георгиев

Заместник-Президент Евро-Ток България

Георги Георгиев е член на Управителния съвет на Евро- Ток България от месец март 2008 година. От ноември 2012 г. е избран за Вице президент.Има бакалавърска степен по Счетоводство и контрол. С над 20 годишен стаж в кулинарията в професионалната си кариера минава през няколко елитни български ресторанта, заемайки позицията Главен готвач. Дълги години е работил като Шеф-готвач на Националния отбор по футбол. 10 години работи като Шеф-готвач в ресторант „Enoteca Uno” София. Собственик на фирма Биорест ЕООД, която е дистрибутор на много продукти за т.н. молекулярна кухня.
Email: georgi.georgiev70@gmail.com

Г-н Борислав Паунов


Заместник-Президент Евро-Ток България

Вице-Президент на Евро-Ток България от март 2008 година. Възпитаник на Професионална школа на Шератон, София. В момента работи като Шеф- Готвач в една от престижните фирми за събитиен кетеринг Red Devil от създаването на компанията. Новаторски настроен, перфекционист, изключително отдаден на професията си, Борислав Паунов е сред топ- готвачите на България. Повлиян от молекулярната кухня и новите тенденции, популяризирани от Хестън Блументал и Фернан Адриа.
Email: chef@reddevilcatering.com

Г-жа Таня Правчанова
Евро-Ток България

Таня Правчанова е член на Управителния съвет на Евро- Ток България от месец март 2008 година. Работи като Шеф- Готвач в Гранд Хотел Radisson SAS, София от 15 години. Започва на най- ниското йерархично стъпало и достига до възможно най- високата позиция– Шеф- Готвач. Вече две години тя упражнява с огромен успех своите мениджърски и административни задължения. Позната със своето постоянство, амбиция и огромна любов към това, което прави. Определя кулинарията за своя страст и начин на живот.
Email: pravchanova@yahoo.com

Г-жа Сидония Радева


Евро-Ток България

КОНТРОЛЕН СЪВЕТ

Ивайло Петков - председател

Борислав Екзархов

Николай Димов

Ромео Атанасов

Славейко Кънчев
Accueil | Français