Euro-Toques Bulgarie
Des Artisans Cuisiniers au service d'une alimentation saine
Евро-Ток център за професионално обучение
Кулинарното изкуство е вашата страст. Вие готвите за удоволствие или това е вашата професия. Искате да започнете от начало или да надградите своите знания. Бихте желали да притежавате лицензирана диплома за готвач или сладкар. Ние ви предлагаме уникално за България обучение при едни от най-добрите български готвачи и сладкари. Нашия център притежава Лицензия за професионално обучение № 200812569 към Националната агенция за професионално образование и обучение в няколко основни специалности.Специалностите можете да видите тук.

Нашите обучители:




Шеф Жоро Иванов

Президент на Евро-Ток България и Вице президент на Евро-Ток ИнтернационалШеф готвач на Гранд Хотел София, ресторант Shades of Red
http://www.grandhotelsofia.bg
Повече информация за Жоро Иванов можете да намерите тук.
Шеф Ивайло Петков
Собственик и Шеф готвач на ресторант LAZY
http://www.lazy.bg/
Повече информация за Ивайло Петков можете да намерите тук
Шеф Ради Стамболов

Собственик на Сладкишница Гаврош и шоколадовия магазин RS Сhocolatier
http://radistambolov.eu/
https://www.facebook.com/SladkishnicaGavrosh

Повече информация за Ради Стамболов Можете да намерите тук.
Шеф Борислав Екзархов
Шеф сладкар в Сладкишница Гаврош
http://radistambolov.eu/
https://www.facebook.com/SladkishnicaGavrosh

Повече информация за Борислав Екзархов можете да намерите тук
Шеф Борислав Паунов
Шеф готвач на Red Devil Catering
http://www.reddevilcatering.com/


Повече информация за Борислав Паунов можете да намерите тук

При нас ще получите:
  • Лицензирана диплома
  • Индивидуален подход на обучение - специално за вас ще разработим индивидуална програма, съобразена с вашите желания и свободно време;
  • Включване в реален работен процес – вие ще бъдете част от екипите на водещи български ресторанти;
  • Постоянна подкрепа в рамките на обучението – по време на целия процес на обучение Шеф-готвачите ще работят с вас, така че вие да развиете своя кулинарен потенциал в пълния му капацитет;
  • Постоянна обратна връзка – ще получавате ежедневна обратна връзка за вашия напредък;
  • Теоретично обучение, съобразено с най-новите международни стандарти, водено от хонорувани преподаватели;

Обучението се провежда в рамките на два месеца. Курсистите преминават теоретичен модул, който е съобразен с практическата част. Обучаващите се ще бъдат при всеки един от изброените Шеф-готвачи в рамките на поне една седмица.

За повече информация и записвания 0897 878 661

Accueil | Français