Euro-Toques Bulgarie
Des Artisans Cuisiniers au service d'une alimentation saine
Евро-Ток България създаде революционен детски шоколад

Евро-Ток България създаде революционен детски шоколад със стевия и изомалт, без каквато и да е захар.

Шоколад МИКИ е в малка, удобна опаковка от 25 грама в комбинация от бял и кафяв шоколад.

Шоколадът е специално разработен на базата на здравословни продукти, съобразени с хранителните нужди и предпочитания на децата.

Революционната съставка в него е ИЗОМАЛТ,, заместител на захарта с много предимства. С ниската си калоричност, той е подходящ и за деца със специални хранителни режими.
Изомалтът не е интензивен подсладител. Добива се изцяло от захарно цвекло. Изключително полезен за зъбите, тъй като предпазва развитието на кариеси. Почти не влияе на глюкозата в кръвта. Съдържа два пъти по-малко калории от захарта.

СТЕВИЯТА - най-сладкото растение на планетата в естествената си форма е многократно по-сладка от захарта и към днешна дата се смята за най-добрия захарозаместител.

Комбинацията между стевия и изомалт създават свеж и натурален вкус и правят продукта изключително подходящ за деца от различни възрасти.

Всички приходи от продажбата на шоколада ще бъдат използвани за Кампании и Инициативи, промотиращи здравословното и балансирано детско хранене, които са част от Програмата на Евро-Ток България за следващите години.


   За допълнителна информация:
   Райна Соколова
   Евро-Ток България
     +359 897 878 661
     rsokolova@euro-toques.bg
Accueil | Français